E-cigaretter forbudt i indtjekket bagage til USA

0
614

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som du nok udmærket er klar over, er der en del ting, som man ikke må have med bagagen, når man skal ud og flyve. De fleste ved nok at vandflasker, sodavandsdåser og væsker generelt ikke er noget man tager med sig gennem check-in altså i sin håndbagage.

De fleste ved nok også godt at skarpe genstande som lommeknive og meget andet ikke er noget, man får lov til at tage med sig i håndbagagen. Det er dog langt fra alle, der er klar over, at alle former for e-cigaretter og tilbehør til disse også er komplet bandlyst i den indtjekkede bagage, i hvert fald hvis turen går til USA.

Inden forbuddet trådte i kraft havde e-cigaretter været skyld i 26 brande fordi batterierne har selvantændt. Ikke dermed sagt, at der er har været 26 alvorlige brande ombord på fly, for det er naturligvis ikke tilfældet, men det var en naturlig reaktion på det, da det blev besluttet at forbyde alle former for indtjekket bagage.

Det er dog stadig lovligt at tage e-cigaretter med i håndbagagen, ligesom det er tilfældet med almindelige cigaretter, så hvis du ikke vil undvære dine e-cigaretter på din ferie, og ikke har lyst til at skulle finde nogle nye på destinationen.

Trykket der afgør det

Når man sidder i en flykabine sker der en masse trykudligning, og denne trykudligning er langt fra den samme i lastrummet, hvilket er grunden til at man ikke må have dem i den indtjekkede bagage, men gerne må medbringe dem i håndbagagen, hvor de altså ikke udgør en fare.

Så du kan roligt købe dine e-cigaretter og væsker til e-cigaretter med hjemmefra, du skal bare huske at du ikke må putte dem i din kuffert, da du risikerer, at din kuffert bliver åbnet og indholdet konfiskeret.

 

LEAVE A REPLY