Regler for e-cigaretter i udlandet

0
612

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ved du, hvordan reglerne for e-cigaretter er i det land, du skal rejse til? Se her, hvad du skal være opmærksom på, før du begiver dig på storbyferie.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må have din e-cigaret med, når du skal ud at rejse, så får du her en guide til, hvad du skal være opmærksom på. Du får svar på de fleste ting vedrørende e-cigaretter i udlandet.

Reglerne er ikke de samme overalt

Det er ikke alle lander, hvori det er lovligt at ryge e-cigaretter. Hvis du rejser til Singapore, er det eksempelvis ikke lovligt, og derfor bør du altid undersøge, hvorvidt e-cigaretterne overhovedet er lovlige i de lande, du befinder dig i.

Sørg for, at du læser lidt mere om, om e-cigaretterne er lovlige i de lande, du befinder dig i. På den måde risikerer du ikke, at reglementet kommer bag på dig, og du bliver tager med skægget i postkassen – og i værste tilfælde ender i spjældet. Det er dog kun i de færreste tilfælde, det kommer til at ske.

E-cigaretter ombord på flyet

I de fleste tilfælde må du gerne have e-cigaretter med ombord, når du er ude at rejse. Det er endda tilladt at have den med i håndbagagen, når du er ude at flyve – men husk nu lige at tjekke det med dit flyselskab, inden du tager afsted, hvis du vil være sikker på, at det kan lade sig gøre. Alternativt mister du din e-cigaret, fordi den bliver konfiskeret, og det er jo bestemt ikke et scenarie, der er at foretrække.

Generelt er det ikke tilladt at have batterier med til sin e-cigaret i bagagen, når man checker ind, fordi den kan risikere at antænde. Det gælder for de fleste flyselskaber over hele verden, og hvis du bruger din e-cigaret, imens du er ude at rejse, kan du risikere, at du får en bøde eller lignende.

LEAVE A REPLY