3 Europæiske storbyer med hyggelig julestemning

0
4469

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Overalt i europas smukke storbyer finder du fantastisk julestemning i hele december måned, er du i tvivl om hvilken du skal besøge, hvad der er traditionerne de forskellige steder og meget mere? Så har vi lavet denne guide, hvor vi ser nærmere på 3 af de smukkeste og mest fantastiske storbyer med julestemning for hele familien.

Malaga – Sydspaniens smukke storby

Malaga er en gammel by som hvert år rummer hundretusinder af turister fra hele verden, primært er malaga et stort hit om sommeren hvor man kan besøge de smukke strande, mærke den sprudlende kultur og spise en masse lækker mad. Men malaga er meget mere end strande og vin, malaga er en stor kultur by, hvert år til jul bliver hele byen pyntet med fantastiske julelys, det hele sker en måned før jul og hele byen samles i gaden for at se lyset blive tændt.

Paris – Kærlighedens by

Kunne du godt tænke dig at komme ud og opleve julestemning i udlandet sammen med din kæreste eller partner, så er paris en oplagt mulighed for par. Her er der romantik i luften, her dufter i gaderne og stemning er altid helt fantastisk. Der er samtidig masser at lave i paris, i kan besøge et af de klassiske museer, gå i teatret eller gå ud på en lækker restaurant og få et lækkert måltid sammen, paris er det oplagte sted at lade kærligheden mellem jer blomstre.

London – Til dig der skal købe julegaver

London er en smuk og historisk by, her er noget for alle, der er liv, der er fart på og så bliver den af mange betegnet som shoppe byen nummer 1 i europa. Her kan du finde hvad som helst, er du i tvivl om hvilke gaver du skal købe, så kan du hjemmefra få gode ideer og inspation ved at besøge Gaven-til-ham.dk og Gaven-til-hende.dk. Mens er i London så skal i selvfølgelig også se noget kultur og det er der heldigvis masser af i byen, så tag til london og lej rigtige turister, oplev byen og mærk den fantastiske julestemning der altid er i London.

Det var de tre storbyer som vi havde valgt at sætte fokus på, det kan være rigtig spændende at komme lidt ud fra de trygge rammer og se hvordan man fejrer julen ude i den store verden, vi håber derfor at du kunne bruge denne artikel og at du nu er bedre klædt på til at tage afsted.

LEAVE A REPLY