Besøg den amerikanske vin-hovedstad, i Californien

0
2741
Napa Valley
Napa Valley

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Staten Californien, byder på mange forskellige og spændende oplevelser. Californien dækker over flere større byer som Los Angeles og San Fransisco. Ikke langt fra San Fransisco, knap en times kørsel, finder man den amerikanske vin-hovedstad Napa Valley.

I Napa Valley finder man over 1000 forskellige vingårde, der alle er centralt placeret og meget tæt på hinanden. Det betyder at man på en dag, kan nå at besøge mange af de store og kendte vingårde, der har til huse i området.

Her finder man kendte huse som Beringer Vineyards, Schafer Vineyards og mange flere. Du kan finde en liste over top huse at besøge, hvis du drager til Californien i dette indlæg ovre hos det kendte og anerkendte vinmagasin, Decanter.

I danmark er det muligt at købe vine fra Napa Valley, du kan se et udvalg her, men også i flere danske fysiske butikker, er det muligt at købe nogle af topvinene fra Napa Valley, her i blandt eksempelvis topvinen Fortis fra Pine Ridge. Denne topvin er lavet på Cabernet Sauvignon, som er klart den mest dominante drue i Napa, ligesom den også er det i den franske pendant, Bordeaux. Og netop Bordeaux er et område Napa spejler sig meget i, langt de fleste vine, er lavet som Bordeaux blends, hvor de klassiske druer Merlot og Cabernet Franc også kommer i spil. USA er i bred forstand mest kendt for zinfandel vin, men er altså meget mere end det.

USA har også to andre områder, der er umådeligt populært i forhold til vinproduktion, her er tale om Washington State og Oregon. Vine fra disse områder af USA kan også købes online fra danske forhandlere.

LEAVE A REPLY