Den bedste klapvogn til storbyferie med børn

0
2073
Vælg den rigtige klapvogn til ferien

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du er vant til at besøge flotte storbyer alene eller sammen med din partner, kan det være noget af en omvæltning at have børn med på turen. I mødet med trætte fødder, kræsne munde og begrænset tålmodighed må enhver forælder erkende, at turen er nødt til at foregå på barnets præmisser. Heldigvis kan en smule forberedelse gøre dig i stand til at møde alle turens udfordringer, så hele familien får en god ferie. Vi begynder med en lille guide til, hvilken klapvogn du skal medbringe på ferien.

Overvej dine behov

Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer, hvilke krav turen og dit barn stiller til en klapvogn. Afhængigt af, hvor gammelt barnet er, kan det være svært at forudse, men det er alligevel et vigtigt trin i din planlægning. Som udgangspunkt er det en god idé at kigge efter en klapvogn, som kan klare forskelligt terræn og er nem at manøvrere med. Det gør det meget lettere at bevæge sig rundt i en storby, hvor der ofte er proppet med mennesker. Samtidig betyder en terrængående klapvogn, at I nemmere kan gribe de mange forskellige muligheder, byen byder på, selvom I har barn med.

En babyjogger vil ofte være en god løsning til det formål, da den er lavet til at kunne klare lidt af hvert, samtidig med at den er nem at manøvrere med.

Det er også en god idé at tænke over, hvilket vejr klapvognen eller babyjoggeren skal kunne klare. Regner i med sol, er det helt essentiel, at klapvognen har en stor kaleche, som kan beskytte barnet mod solen. Det bedste er, hvis du finder en model, der også har decideret UV-beskyttelse.

Fleksibilitet er kodeordet

Det næste, du skal overveje, er klapvognens fleksibilitet. Det er fint nok, at klapvognen er nemt at køre rundt i byen med – men kan I også tage den med bussen på længere ture, og kan I overhovedet få den med på ferien? De fleste modeller – især babyjoggere – kan I dag nemt klappes sammen, men det er ikke en selvfølge. Derfor skal du huske at tjekke modellens muligheder, inden du køber.

LEAVE A REPLY