Derfor skal du printe booking bekræftelser

0
1767

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Du kender uden tvivl det med, at du har booket et hotel i en by, og har bookingen liggende på telefonen, så du nemt kan vise den frem på hotellet, hvis de ikke lige kan finde dit navn i systemet. Det er smart, og det fungerer i noget der minder om 99 ud af 100 tilfælde, men der er også lige den sidste gang.

Vi har nemlig fået en henvendelse fra et par, der ønsker at være anonyme, som på deres tur til Bangkok var ude for en uheldig situation, som de gerne vil advare andre rejsende imod.

Da de skulle tjekke ind på deres hotel, kunne de nemlig ikke finde deres navn i systemet på hotellet, og da de ikke kunne få internetforbindelse, kunne de heller ikke fremvise deres booking, og de kunne derfor ikke blive anvist et værelse: “Personalet var sådan set flinke og rare, men de kunne bare ikke hjælpe os, og beklagede meget, at der ikke var noget de kunne gøre, hvilket også hang sammen med, at vi kom midt om natten“.

“Vi måtte gerne opholde os i lobbyen på hotellet, men før da fandt reservationen, kunne de intet gøre, og så fedt er det heller ikke at være strandet efter en flytur på 13 timer”.

Da parret ikke få internetadgang fra deres telefon, var de nødt til at betale for internetadgang på hotellet logge ind på deres bookingselskab, finde bekræftelsen og printe den ud så hotellet kunne se, at det altså VAR et værelse til dem.

Vi plejer også at printe sådanne dokumenter, men printeren var løbet tør for blæk, så vi fik det ikke lige gjort, men der er ikke tvivl om, at det er sidste gang vi laver den fejl, for selvom der kun gik en times tid, var det bare spild og irriterende, når man bare gerne ville have en seng at sove i”.

 

LEAVE A REPLY