Derfor skal du se Milano

0
2005

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Europa har mange fantastiske storbyer, men Milano er én af de mest fantastiske og samtidig mest undervurderede er Milano. Derfor har vi udvalgt fem grunde til, hvorfor du skal overveje en storbysferie til Milano.

Duomo di Milano

Milanos domkirke er også byens vartegn, og derfor er det også en ting, som skal opleves, hvis du er i byen. Det er den femte største kirke i verden og tog mere end 500 år at opføre.

Dette betyder, at det i dag er én af de mest bemærkelsesværdige kirker i verden, og derfor bør opleves.

Du behøver ikke være interesseret i arkitektur for at opleve denne kirke. Det er ganske enkelt en fed oplevelse. Udenfor kirken er der en stor plads, hvor der konstant er mennesker – både lokale og turister. Der er også et stort udvalg af lækre caféer og restauranter.

Milanos parker

Milano har overraskende nok mange fantastiske parker, som også er en del af attraktionen. Hvis du besøger Milano, bør du derfor også overveje at besøge mindst én af parkerne.

Her kan du opleve meget af dagligdagslivet i Milano, når indbyggerne mødes. Parkerne er også det bedste sted at nyde noget af byens fantastiske italienske is.

Mange af parkerne har flotte springvand eller statuer, som du også bør nyde. Alligevel behøver besøgende i parkerne ikke vare lang tid. Du kan sagtens nyde dem ved blot at spadsere langsomt igennem dem.

Galleria Vittorio Emanuele II

Hvis du kan lide at shoppe er Milano din drømmeby, og du bør bør opleve Galleria Vittorio Emanuele II, der er verdens ældste shoppingcenter og også én af de smukkeste.

Selve centeret har rigtig mange dyre og kendte butikker, så det er ikke sikkert, at din pengepung kan følge med. Centeret er alligevel oplevelsen værd, og det er det perfekte sted, hvis du vil forkæle dig selv.

Butikkerne har ofte fantastiske udstillinger, og under alle omstændigheder er arkitekturen forbløffende. Centeret ligger centralt, og du kan overveje at tage et kort smut indenom centeret, selvom du ikke umiddelbart går op i shopping.

Pinacoteca di Brera

Pinacoteca di Brera blev etableret i 1776 og er i dag et af Italiens fineste museer. Museet er ikke kæmpe stort, men det er alligevel et besøg værd – også selvom du ikke er den store fan af kunst.

Malerierne på Panicoteca di Brera er en spændende blanding mellem historie og kunst. Der er derfor meget at lære, hvis du tager en guidet tur.

Du kan også bare gå igennem museet selv, hvis du bare vil nyde de visuelle indtryk.

LEAVE A REPLY