Få ordnet boligen mens du er på ferie

0
1384

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Rigtig mange danskere pakker kufferten og drager ud på en velfortjent sommerferie, når ferien rammer Danmark. Det er dejligt afstressende, men det kan være hårdt at komme tilbage igen. Man kan dog godt gøre det en smule mere behageligt – og samtidig slå to fluer med et smæk.

Det kan nemlig være en god idé at få ordnet sin bolig, imens man er ude at rejse. Der er mange fordele ved dette, og en af de mest markante er selvfølgelig, at man ikke er hjemme imens, så man ikke skal belemres med dette. Desuden kan man ofte få eksempelvis slibning af gulv til en billigere pris, da der ikke er så mange, der vælger at få lavet det i ferien. Det samme gælder andre håndværkerydelser.

 

Hold et møde med håndværkerne inden ferien

Man skal dog være sikker på, at man lige arrangerer et møde med håndværkerne inden, så man er sikker på, at det er nogle, man stoler på. Det betyder nemlig meget, at man kan slappe mere af, når man er afsted – hvilket jo for mange er det primære formål med at tage på ferie.

Har man ikke tillid til dem, der skal ordne huset, er det svært at tage det roligt, når man er på ferie. Derfor bør du altid som minimum have styr på dette:

  • Udarbejd en klar plan over, hvad der skal laves – jeres forventninger skal afstemmes og matche.
  • Sørg for at I har numre til hinanden og hele tiden kan komme i kontakt, imens der arbejdes i huset. Det kan være godt for både jer og håndværkerne.
  • Bed altid om at få fremvist referencer, så I kan se, hvad I kan forvente.
  • Snak med forskellige håndværkere – indhent ikke det billigste tilbud, men dem der har de mest realistiske kompetencer ift. jeres ønsker.

Alt dette bør I have styr på, før I tager afsted. På den måde kan I slappe mere af, og I ender ikke med at komme hjem til et hjem, hvor det er lavet helt forkert. Det handler om at have tillid til håndværkerne, og det har man bedst, hvis man har gjort klart, hvad der præcis skal laves. Især, når man ikke er hjemme til at kunne følge med i arbejdet.

 

LEAVE A REPLY