Ferie i Danmark – 4 Alternative rejseformer

0
1568

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du holde ferie i danmark, så er det mest normale nok at tage på camping eller besøge lalandia, men hvis du søger nye udfordringer og nye måder at rejse på, så er denne artikel for dig, vi guide dig nemlig igennem nogle af de mere alternative former for rejser man kan tage på rundt i det smukke land. Så læn dig tilbage og læs med og find frem til hvilken rejse og oplevelsesform der passer bedst til netop dine behov og kriterier.

Tag på slotsophold

Hvis der er gemt en sand romantiker i dig, så er du nødt til mindst en gang i livet at prøve at komme på et rigtigt slotsophold. Rundt om i danmark findes der rigtig mange smukke og gamle slotte, hvor man i dag kan booke sig ind, nyde de smukke omgivelser, gå tur i parken og nyde noget lækker mad på slottet. På nogle slotte vil der være mulighed for at få en guidet rundvisning, her kan i høre meget mere om gamle dage, den gang der var adelige der boede der, hvordan de levede og hvordan de tjente deres penge. Hvis du godt kunne tænke dig at komme på et slotsophold, så tjek denne side her, her kan du finde mange flere oplevelser.

Tag på et gourmet ophold

Hvis du er til gastronomi og gode oplevelser, så slå de to ting sammen og nyd godt af noget lækker mad og en god oplevelse. Danmark er kendte ude i verden for at have nogle af verdens bedste restauranter og hvor der altid er fokus på lokale råvarer. Et gorumetophold skal helt klart deles med en der står dig nært, så tag din partner med og oplev noget helt særligt sammen.

Besøg en by du aldrig har været i før

Danmark har rigtig mange hyggelige forstæder, forstæder som før i tiden var vigtige handelsbyer og hvor der skete mange ting. Hvis du besøger en by som du aldrig har været i før, så sørg for at få en guidet rundvisning i byen, det kan man næsten få i alle mellemstore byer. Her kan du høre meget mere om byen og få et unikt indblik i hvordan verden så ud før i tiden og hvordan byen havde en central plads i historien.

Tag på cykelferie

Hvis du godt kan lide aktivitet og at der gerne må ske noget, så kunne en cykelferie måske været et oplagt valg for dig. Her kan du eller i cykle rundt i landet i et tilpas tempo hvor man samtidig kunne nå at opleve og lade øjnene glide igennem landskabet. En cykelferie er en fantastisk ferieform hvis man godt kan lide at cykle og opleve. Hvis du mangler at træne dig op til at tage på en cykelferie, så overvej at gør brug af spinning, her kan du finde test af spinningsko.

LEAVE A REPLY