Find afbudsrejser

0
1887

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Afbudsrejser har ændret sig meget i løbet af de sidste par årtier. For nogle år tilbage var afbudsrejser virkelig afbudsrejser, og noget helt andet end det man forbinder det med i dag. Folk stod klar i lufthavnen, hvis der skulle være nogen der ikke dukkede op, det var nærmest som en form for venteliste, hvor dem der stod først virkelig kunne lave en god handel.


Rejser kunne fås til spotpris, hvis man var klar til at rejse med det samme. Dette sker stadig, men antallet af rejseklare mennesker der bare venter på et afbud er minimalt, og det er ikke mange man ser i lufthavnene stå klar med pas og kufferter, klar til at hoppe ombord på det første og bedste fly der byder sig ind. I Tyskland er fænomenet langt mere i live, end det er herhjemme, og der er da også flere danskere der valfarter til de tyskel lufthavne i håb om en billige rejse. Her hjemme har det dog ændret sig en del, rejse og flyselskaberne er blevet bedre til at få fyldt flyene og der er færre afbud. Desuden er rejserne i den grad rykket online, hvor alle rejseselskaber med respekt for sig selv har en sektion for afbudsrejser hvor man som kunder i ro og mag kan sidde og bladre mellem de mange tilbud.

Det kan naturligvis også diskuteres hvor meget der efterhånden er afbudsrejser, og hvor meget der bare er nogen, de gerne vil af med. I hvert fald kan det virke besynderligt, at man kan bestille en “afbudsrejse” med afrejse om flere måneder.I højere grad kunne rejseselskaberne måske lige så godt kalde det tilbudsrejser eller rejser med snarlig afgang.

Det ændrer dog ikke ved, at man som rejsende sagtens kan finde nogle rigtig favorable priser på rejser i disse sektioner. De fleste af os kan gode lide at gøre en god handel, og det gælder naturligvis også når vi skal rejse, og man hører da også tit om, hvor meget folk har sparet på rejse, fremfor hvor meget de har givet.

LEAVE A REPLY