Gode råd til flyturen med børn

0
1568

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal på vinterferie inden for de næste par måneder, og denne ikke går til alperne eller lignende, er der en god sandsynlighed for, at du skal ud og flyve i minimum 5 timer, hvis du skal til De Kanariske Øer eller endnu længere til Thailand eller lignende.

Du kender sikkert godt det med, at du kommer til at kede dig, hvis du skal flyve i lang tid, og når du først har set en film eller to. Forestil dig så, at du er et lille barn med godt med krudt i røven, der har lidt svært ved at sidde stille i længere tid af gangen.

Første gang er den værste

De fleste der skal flyve med deres børn, finder hurtigt ud af, at det ikke altid er lige let, og at børnene kan have meget svært ved at forstå, hvorfor de ikke kan få lov til at gå frit rundt som de vil. Det bliver lettere med alderen og i takt med at de prøver det nogle flere gange, men en tur til Thailand, USA eller lignende vil næsten altid være en prøve af de helt store for et lille barn.

Siddestillingen betyder meget

Du kender nok det med at du sidder og rykker rundt i flysædet, fordi du ikke sidder så godt i sædet og derfor har svært ved at sidde ned i mange timer. Det samme sker naturligvis for dit barn, så hvis du kan hjælpe ham eller hende eller dem med at sidde godt, så er du allerede et stykke af vejen.

Ofte kan en siddepude (som denne) være en rigtig god ide, dels fordi dit barn kommer til at sidde bedre, men også fordi du kan vælge en, hvor der er lidt udfordring og som styrker motorikken, og dette i sig selv kan være god tidsfordriv.

iPad holder bare

Du har sikkert en holdning til, hvor meget dit barn må bruge en iPad, men en gang imellem er det en god ide bare at sætte regler til side og lade barnet sidde og hygge sig i nogle timer og ikke tænke så meget over opdragelse. Hellere et barn der ser den samme film to eller tre gange frem for et barn, der bliver komplet rastløst i 10 timer.

LEAVE A REPLY