Gør bilen klar til storbyferien

0
1631
Gør bilen klar til storbyferien

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder samtidig, at det snart bliver tid til at køre på storbyferie. Det er en dejlig form for ferie, som giver en masse frihed. Du har helt selv mulighed for at bestemme, hvornår du vil af sted, hvornår du vil holde pauser under køreturen og hvor lang tid du vil bruge på at køre. Hvis I har lyst, kan I endda tage en overnatning undervejs, for at opleve mest muligt under ferien. Ud over den store mulighed for fleksibilitet, giver storbyferier med bil en høj grad selvstændighed. Når I har bilen med på ferie, kan I køre rundt som det passer jer, uden at skulle bekymre jer om offentlig transport og tidsplaner. Hvis I skal på storbyferie til sommer, er det vigtigt at få gjort bilen klar til dette.

En ren bil gør turen sjovere

Der er ikke noget værre end at sidde i en beskidt bil med krummer på sæderne og sand ved fødderne, og hvor man ikke kan se noget ud ad de beskidte ruder. Derfor er det enormt vigtigt at give bilen den helt store rengøring inden afgang, så I kan nyde turen så meget som muligt. En ren bil giver nemlig ro i sjælen.

Når du skal i gang med rengøringen af bilen, skal du først af sted mod vaskehallen. Her kan du med fordel vælge en vask, som både vasker bilen og undervognen, så din bil er skinnende ren inden afgang. Husk at fjerne antennen inden du får bilen vasket, så du slipper for ridser. Især i løbet af foråret kan det være en god idé at skrubbe lidt på forruden inden du sender bilen igennem vaskehallen, da ruden er fyldt med insekter, som kan være svære at få af.

Når bilen har været forbi vaskehallen, er det tid til den indvendige rengøring. Her skal du have gang i støvsugeren, en fugtig klud og gerne noget til at pudse vinduerne indvendigt med, så du kan få et klart udsyn.

Er motoren klar til afgang?

Inden du er helt klar til storbyferien, er det vigtigt at tjekke op på, om resten af bilen også er klar til afgang. Først og fremmest er det vigtigt at tjekke om der er nok sprinklervæske på, så du kan blive ved med at have en ren forrude på turen. Derudover skal du tjekke, om motoren er klar til afgang. Her skal du huske at tjekke olie på bilen. Det er ganske let at tjekke om der skal olie på bilen. Hvis din bil trænger til at få skiftet olie, kan du også let gøre dette selv. Du skal blot bruge en god motorolie, og så er du klar til at skifte olien selv. Når du har gjort bilen klar både udvendigt og indvendigt, er du klar til at køre på storbyferie.

LEAVE A REPLY