Kombiner storby og afslapning i Firenze

0
1670

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Italien har længe været en af de forestrukne destinationer os danskere, når vi har taget på sommerferie. Her er det især Gardasøen der hiver i mange tusinde familier. Kombinationen af det som regel fantastiske vejr, og den meget børnevenlige sø er et sikkert hit. Hvis man gerne vil kombinere muligheden for en storbyferie med sin afslapningsferie, så er et andet stensikkert hit Firenze og Toscana.

Man kan nemt flyve til Firenze, og det er en af Europas smukkeste byer. Den byder på masser af kultur, historie og ikke mindst helt forrygende restauranter. Som en af de store modebyer i Italien, finder man naturligvis helt uimodståelige shopping muligheder. Det kan være en god ide at tage storbydelen til sidst, så man ikke bruger hele feriebudgettet i de lækre butikker. Rig mulighed for at se spændende kirker, store parker og nyder en kop kaffe eller en is, på en af mange små caféer.

Det er dog ikke nogen billig by, og især i centrum af byen omkring domkirken, skal man være indstillet på høje priser og øl i 10-euros klassen. Men så kan man heller ikke klage over udsigten.

Toscana er en sikker vinder

Ikke mange kilometers fra Firenze finder man Toscana, en danskermagnet der hvert år besøges af utrolig mange tusinde danske familie. Toscana er et sted, der længe har været populært for det lidt mere modne segment over 50. Der er dog sket en udvikling, så det i mindst lige så høj grad er børnefamilier, der tager turen dertil. Man kan køre dertil, eller som nævnt flyve til Firenze (eller Pisa).

Mange vælger at leje en feriebolig i Toscana med pool, så børnene rigtig kan slå sig løs, og man kan nyde privatlivets fred og have masser af plads omkring sig. Der findes mange muligheder for at leje hus i Toscana, blandt andet her.

I højsæsonen hvor Toscana er mest populær, er det en dyr fornøjelse at leje et hus med pool i området. Sammenligner man med hvad charterrejser koster, er det dog sjældent meget dyrere. Desuden åbner det for muligheden, at man er flere familie afsted sammen.

LEAVE A REPLY