Storbyferie til Miami

0
2062

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Miami er med sine færre end 500.000 indbyggere ikke ligefrem en af de største byer i USA. Faktisk rangerer den blot på en 42. plads over USA’s byer målt på indbyggertal. Det er dog kun Miami City og området omkring byen tæller omkring lige så meget, som der er indbyggere her i landet. Samtidig huser Miami et meget stort antal turister hvert år.

Der kommer både mange udenlandske turister, der besøger byen, ligesom der også er mange amerikanere, der hvert år valfarter til Florida og Miami. Det skyldes naturligvis ikke mindst det skønne klima i staten og de lækre strande som både Miami og Florida byder på.

Sol, strand og shopping

Der er meget få byer i hele verden, der på samme måde som Miami byder på både sol, strand og shopping i verdensklasse. Miami er geografisk placeret, så der er et varmt og mildt klima hele året, hvilket også er grunden til at der bor mange pensionister i området. Pensionisterne bor dog ikke i byen, og Miami er da også alt andet en søvndyssende. Det er en by der konstant emmer af liv og glade dage, og det er ikke svært at forstå. Byen byder nemlig på stort set alt hvad hjertet måtte begære. Der er fyldt med de lækreste butikker, hvor man for alvor kan få stillet sin shopping lyst. Der er kilometerlange hvide sandstrande, hvor du kan nyde hele dagen i vandkanten. Og så er der solen der skinner hele året rundt, hvilket betyder, at der faktisk aldrig er et dårligt tidspunkt at besøge Miami på.

South Beach er et must

Der er mange steder om områder i og omkring Miami, der bestemt er et besøg værd. Et sted du dog for alt i verden ikke må snyde dig selv for, hvis du er til fest og farver er South Beach. En tange i vandet der er forbundet med broer til fastlandet og et ubestridt byens festcentrum, hvor der altid er gang i den. Barerne er fyldte og det samme er stranden, så hvis du leder efter et roligt sted, er det ikke her.

Nord for South Beach finder man ikkk overraskede North Beach, og det er for alvor ved at blive et lækkert og eftertragtet sted, og også et sted hvor mange vælger deres hotel. Der er smukt og lækkert, men lige knap så fyldt med mennesker som South Beach. Hotellerne er generelt i den dyre ende i Miami, hvor du vil bo på South Beach, North Beach eller Downtown, men kan du acceptere at bo udenfor de absolut mest trendy områder, kan du sagtens finde hoteller, der er til at betale.

Og selvom du vil bå på de mest eftertragtede områder, kan det også gøres til en fornuftig pris, hvis du bestiller i god tid og vel og mærke ikke lige rammer højsæsonerne.

Billige fly til Miami

Over de sidste par år har vi oplevet et markant prisfald på rejser til USA, det gør sig især gældende for Los AngelesNew York og Florida, og herunder naturligvis også Miami. Der er mange der har fået øjnene på for byen, og det har også sænket priserne. Så med lidt god planlægning, kan du sagtens finde en billig flybillet til Miami.

Du kan også vælge en rundrejse med et rejseskab og eksempelvis både opleve New York og Miami på samme tur. En af dem der tilbyder denne slags rejser er Bravo Tours – se mere her

LEAVE A REPLY