Nyd din ferie i ro og mag

0
1220
laasesmed-kobenhavn.dk
laasesmed-kobenhavn.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du rejser meget, eller ofte er væk længere tid fra din lejlighed eller dit hus, er det en god idé at få tjekket op på dine låse. Med tiden bliver dine låse slidt, og nemme at bryde op. Læs med her, og få tips til at beskytte din bolig bedre, når du er ude.

Det er vigtig at føle sig tryg, både når man er hjemme eller er ude. En vigtig ting, for at sikre hjemmet, er at låsene er up to date. Gamle slidte låse, samt dårlige sikrede døre og vinduer, er ofte en af årsagerne til at boligen kan få udbudte gæster. Ældre låse lever slet ikke op til de standarder vi har i dag. En sikker lås i dag er borebeskyttet og har en høj dirke- og kopieringssikkerhed. Det er en god idé at montere en lås, der kan låses fra begge sider, både på vinduer og døre. Hvis tyven kommer ind gennem et vindue, får han svært ved at komme ud af huset igen med store
genstande, og det kan være at vagtcentralen eller politiet kan når at fange indbrudstyven på fersk gerning.

Den bedste sikring af hjemmets døre består ofte af flere gode låse. To låse er bedre end én og gør arbejdet meget mere besværligt for tyven. Derfor er det altid en god idé at supplere hoveddørslåsen med endnu en lås, i bunden eller toppen af døren. Hav dog altid en nøgle gemt i nærheden, hvis der skulle opstå ildebrand.

Kontakt din lokale låsesmed, hvis du har brug for:

  • Oplukninger af alle slags låse
  • Omkodning af låse ved mistede nøgler
  • Ny montering af mere sikre låse
  • Reparation af låse
  • Reparation efter indbrudsskader
  • Sikkerhedstjek af din bolig

Få tjekket dine låse inden du rejser på ferie, af laasesmed-kobenhavn.dk, som servicere hele København. Låsesmeden har døgnåben, og sidder klar til at hjælpe til dag og nat.

LEAVE A REPLY