Odense – eventyrenes by

0
1556

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er måske ikke alle, der vil betegnes Odense som en storby, men som Danmarks tredjestørste by, er der ingen tvivl om, at Odense er en stor by, og byen går da også under sloganet fra stor dansk by til dansk storby. Der er da også mange gode grunde til at besøge den fynske “hovedstad”.

Mere end en eventyrby

Odense er især kendt for at fødested for Danmarks uden sammenlignings mest kendte forfatter H.C Andersen. Derfor er der også mange ting, der bliver kædet sammen med digteren og forfatteren, og der er da også mange turister der kommer for at se hans barndomshjem og lignenden.

Dette er et besøg værd, hvis man går en lille smule op i dette, men Odense er meget mere end det.

Gastronomi i særklasse

Odense er inden for de senere år, i den grad kommet på det gastronomiske Danmarkskort og har fået en masse restauranter, der virkelig skiller sig ud. Steder som No. 61 der er kåret til Danmarks bedste bistro, Mmoks der udfordrer det klassiske og til Sortebro Kro og Oluf Bagers gård der er mere traditionelle.

Sport i Odense

Hvis du godt kan lide at gå til sportsarrangementer, kan du naturligvis også gøre dette i byen. Odense har OB, der ligger i den bedste danske fodboldrække, derudover byder de også på Ishockey klubben OIK og HC Odense, så uanset om du er til fodbold, håndbold eller Ishockey, så er der rig mulighed i byen.

Grønne områder

Der er også gode muligheder for at besøge grønne områder, når du befinder dig i Odense. Det kan være alt mellem eventyrhaven, eller et besøg i en af nordens bedste zoologiske haver Odense Zoo måske en tur i Kongens Have, hvor der desuden er koncerter om torsdagen om sommeren.

Du kan læse mere om Odense her

LEAVE A REPLY