Oplev København på den bedste måde med Copenhagencard

0
846

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man bor i Danmark, så er det næsten en skam, hvis man aldrig har været på Nationalmuseet. Det er et sted, der samler mange af de danske historier, og viser alle mulige ting om, hvor vi kommer fra som folk. 

Det er en oplevelse man altid ville kunne huske, og det er et superfedt sted, der ligger midt i København. Men når du nu skal til Nationalmuseet så kan du lige så godt benytte et Copenhagencard.

Hvad er et Copenhagencard?

Et Copenhagencard er et smart koncept for dig, der vil rundt og se forskellige ting i København. I dette kort får du både entre til museer osv., men du får også transporten rundt i København med i prisen, hvor du kan rejse ubegrænset. Det er oplagt til en heldagstur inde i København, hvor man kan tage rundt og se alt muligt forskelligt. 

Det er både smart for dem der bor i København, men aldrig har fået oplevet attraktionerne, men også for dem, der kommer langvejsfra, og vil opleve København og alle dets finurlige steder. Du kan for eksempel oplev Nationalmuseet med Copenhagencard

Kortet fungerer også for børn, så der er god mulighed for at have hele familien med rundt, hvis man vil have en familietur. Et af de steder man kan tage hen, er som sagt nationalmuseet.

Hvorfor tage på museet?

I de seneste år, er der mange museer, der virkelig har gjort det sjovt for de besøgende at komme, og de er kreative med at finde på sjove ting at udstille, og aktiviteter som børnene kan underholdes af. 

Dette glæder også for Nationalmuseet. Det er så skønt, når man kan være sammen som familie, og alle sammen have det sjovt samtidig med at man lærer noget.

Nationalmusset er også hjemsted for mange af de ting, som man har hørt rigtigt meget om gennem livet fx en replika af guldhornene. Det er noget man næsten skal se i ens liv, og det er altså på Nationalmuseet, at man kan få se ting som denne. 

Alle tingene på Nationalmuseet, er ting der er vigtig at give videre til sine børn. Det kan godt være at de også lærer om det i skolen, men det at de kan se tingene foran dem, kan gøre det endnu mere spændene at lære om. 

En hyggelig dag med familien

I bund og grund har Copenhagencard egentlig bare det formål, at det giver dig og familien eller kæresten, en god og hyggelig dag, hvor I kan hygge med hinanden, og måske lære noget om København. I kan helt selv vælge, hvor turen går hen, og derfor er det også nemt at tilpasse turen til de personer man har med, og hvad deres interesser er.

 

LEAVE A REPLY