Gode råd hvis du rejser med små børn

0
1428

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange der forbinder storbyrejser med noget for voksne, og noget der skal gøres inden man får børn, eller hvis man kan få børnene passet i en weekend og få lidt alenetid. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at man nok får set mere af en by, hvor man ikke har et par små børn med.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan have en fremragende storbyferie, selvom man har sine børn med. Man skal bare være lidt mere opmærksom på destinationen. Eksempelvis er det spild at tage en 1-årig med til New York, da larmen og indtrykkene er så mange, at der ville være mere besværligt end lykkeligt. Her ville Miami eksempelvis være et bedre bud, hvis du skal til USA med helt små, da der er mange familie forlystelser i Florida.

Et godt råd er nemlig, at du overvejer hvad barnet får ud af det. Ikke om det vil være besværligt eller sjovt, men om barnet får noget ud af det. Hvis du har et barn på 3 år, vil det eksempelvis være fantastisk at komme op i Eiffeltårnet, men det er ikke sikkert at det vil være fantastisk at stå to timer i kø for det. Det kan godt være, at du gerne vil se de kongelige juveler i London Towers, men din søn på 4 år er nok ligeglad.

Du skal derfor hele tiden sætte dit barn først i ligningen, og hvis du har problemer med det, eller synes det virker besværligt, så drop planerne om en storbyferie og taget i stedet en uge til Mallorca og hyg ved stranden.

Et andet råd er at tænke på, hvor meget du kommer til at være udenfor i solen (hvis det er om sommeren). Hvis man tager på badeferie, falder det en helt naturligt ind at børnene skal smøres ind i solcreme og dækkes for solen, hvilket man godt kan komme til at glemme, hvis man går rundt i en by, men et lille barnehoved der ikke er dækket en hel dag giver både hovedpine og mulige solforbrændinger, og den slags kan hurtigt ødelægge en ferie. Husk derfor altid en lille hat til dine børn, når i går rundt uden for.

Dette kasket der kan bruges som solhat er fundet på naturebaby.dk

Dette kasket der kan bruges som solhat er fundet på naturebaby.dk

De bedste destinationer med små børn

Alt efter alderen på dine børn er der forskellige destinationer til hvor det er godt at tage hen. Hvis du rejser med børn under 5 år, kan det eksempelvis være en god ide at rejse til byer tæt på vandet hvor det lufter lidt. Det kunne være Barcelona, der er perfekt i den tidlige eller sene sommer. Men det kunne også være Lissabon, der også er bedst udenfor de varmeste måneder.

Paris hitter altid med Disneyland, især hvis dine børn er lidt ældre. Men hvis i rejser i højsæsonen, skal i væbne jer med meget god tålmodighed, hvis i ikke vil bruge hele dagen i køer.

Hvis du vil læse mere om mere traditionelle rejser badeferier, kan du besøge vores venner hos Feriefavoritter

LEAVE A REPLY