Sådan får du en billig flybillet til storbyferien

0
5065

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er blevet nemt, at få fingrene i billige flybilletter – Følg disse råd
Vil du have fingrene i de billigste flybilletter på markedet, kræver det at du er opmærksom på en række forskellige faktorer, faktorer som vi her vil gennemgå med dig, så du kan spare mest, ved booking af din næste flyrejse.

Undgå højsæsonerne
Selvom det kan være fristende at rejse, når alle andre gør det, er det her du virkelig kan spare penge på din flybillet. Priserne på flybilletter varierer efter den gængse udbuds og efterspørgselskurve, det vil sige, nu flere der efterspørger flybilletter, nu dyrere bliver de. Og ikke overraskende er efterspørgslen stor i alle de gængse industriferieuger, hvor familier med børn ønsker at komme ud og rejse. Derfor er de almindelige ferieuger også højsæson, for salg af flybilletter. Kan du med andre ord, holde din ferie udenfor disse uger og især uden for børnenes sommerferie, er der rigtigt mange penge at spare på din flybillet. Faktisk kan du spare flere hundrede procent på din næste flybillet. Har du børn, kan det naturligvis være svært at få passet ind, men et godt tip kunne være at tage børnene ud af skolen en helt almindelig uge og så hjemmeundervise dem på ferien eller tage nogle lange aftener når i kommer hjem, med lektier og hygge.

Generelt set, er de værste højsæsoner, jul, sommerferien, påsken, efterårsferien samt vinterferien. Husk på at vinterferie og efterårsferie varierer alt efter om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller Jylland. Fyn holder ferierne forskudt af Sjælland og Jylland og det betyder faktisk, at fynboerne er dem der kan få de billigste flybilletter, i deres børns ferier, i hvert tilfælde, i de to nævnte. Hvor i mod sommerferien, ligger ens over hele landet.

Bestil dine flybilletter i god tid
Næste faktor, er så simpelt som det er sagt, at få bestilt dine flybilletter i god tid. Der er rigtigt mange penge at spare, på flybilletter, når du køber dem flere måneder forud. Faktisk reklamerer mange flyselskaber allerede i december måneden, for billige flybilletter til alverdens destinationer, det er for mange svært at planlægge så langt ud i fremtiden og det kan komme dig til gode, hvis du kan overskue planlægningen.

Generelt set, stiger flybilletter altid, nu tætter på afrejsedatoen man kommer, bort set fra såkaldte last minute billetter, som dog udelukkende bliver tilgængelige, hvis det er sådan at flyselskabet får nogle aflysninger fra allerede tilmeldte passagerer. Det er med andre ord, deres billetter som går til udbud, til uhørte lave priser. For at rejse med last minute flybilletter, skal man dog have is i maven, oftest vil man ikke have mere end en dag til to at forberede sig i. Vi anbefaler derfor, at du pakker i forvejen og så ellers har bestemt dig for, om du vil til en varm eller kold destination, da du er nødsaget til at få pakket til de temperaturer og himmelstrøg du tager til. Andre og måske mere fleksible rejsende tager blot i lufthavnen, med en tandbørste, VISA-kort og pas og afventer så de helt billige billetter.

Flybilletter er billigst i hverdagene
Hvis du har prøvet at benytte en af Internettets mange rejsesøgemaskiner, hvor du kan finde flybilletter til en lang række destinationer, ligesom den søgemaskine vi har øverst på websitet, har du helt sikkert prøvet, at du ved at ændre afrejsedag eller hjemrejsedag, med bare en enkelt dag, pludseligt skal betale det dobbelte. Dette forekommer oftest når du rammer ind i en weekend, for det er nemlig langt dyrere at rejse i weekenderne. Dette skyldes igen, det meget simple faktum, udbud og efterspørgsel. De fleste ønsker at rejse i deres weekend, da det ofte er den der falder op til, en eventuel feriestart.

Ved at rykke lidt rundt på datoerne og måske vente med at rejse til mandag eller tirsdag, kan man spare rigtigt mange penge, faktisk kan du spare flere hundrede procent, ved at tjekke datoerne godt igennem.

Spar mere på din flybillet, ved pakketilbud med hotel
Vidste du, at du ved at bestille en kombineret flybillet med hotelophold, kan spare på enten flybilletten eller hotellet og i nogle tilfælde, en kombination af begge? De fleste flyselskaber har samarbejder kørende, med gode hoteller i hver af de største byer i verden. Derfor kan du med fordel, tjekke op på, hvilke hoteller det flyselskab du påtænker at bruge, har samarbejdsaftaler med. Alternativt kan du også bruge et rejsebureau, hvor priserne dog har en tendens til at være højere, da disse ofte fungerer som et slags bindende mellemled. De ordner booking mv. og det få du så selvfølgelig lov til at betale for.

LEAVE A REPLY