Sådan finder du de billigste hoteller

0
1412

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En stor del af udgiften forbundet med en storbyferie er naturligvis overnatningen. Selvom AirBnB vinder hele tiden mere og frem, og der er virkelig mange danskere der har fået øjnene op for tjenesten. Langt de fleste vælger dog naturligvis stadig at bo på hoteller, når de tager på storbyferie. 

Når man booker et hotel, er langt de fleste ikke overraskende interesseret i, at det bliver så billigt som muligt. Der findes efterhånden mange sider, hvor det er muligt at sammenligne priser på hoteller.

Hotels.com

Hotels.com er uden sammenligning den største og mest kendte tjeneste i Danmark, og det er da heller ikke uden grund.

På siden er det muligt at søge efter hoteller i den by man skal besøge, og det er muligt at rangere dem efter kriterier som antal stjerner, pris, bedømmelser og meget andet. Ofte er priserne på hotels.com lavere end dem man kan finde på hotellernes egne hjemmeside, og som derfor er godt for os som rejsende. Det er desuden en fremragende app at have i lommen – du kan endvidere ofte spare yderligere, hvis du har en rabatkupon til hotels.com, og dermed gøre opholdet endnu billigere.

Booking.com

Ligesom Hotels.com er er Booking.com også en tjeneste der henter priser ind fra forskellige hoteller, og her kan man ofte finde nogle rigtig gode tilbud, hvis man er medlem, de såkaldte smartdeals, hvor der kan være mange penge at spare.

Trivago

En af de andre helt store spillere på markedet er Trivago, der ikke sammenligner priser fra hotellerne, de sammenligner til gengæld priser fra andre prissammenligningssider. Så på den måde er du helt sikker på, at du ikke finder en lavere pris en på Trivago.

Modsat eksempelvis Hotels.com kan man ikke optjene point ved at bruge trivago, da man bliver sendt videre til en andre sider.

LEAVE A REPLY