Sådan gør du din storbyferie lettere

0
1700

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Danskerne elsker storbyferier, og de flyver hjertens gerne ud for at få en oplevelse for livet. Men nogle gange, kan ganske små problemer påvirke hele oplevelsen. Vi har dog samlet lidt tips til dig, så du får nemmere ved at gøre oplevelsen endnu bedre.

Hvor skal vi spise?

Om det er Paris, Rom eller København man besøger, så handler det om at researche godt og grundigt inden, du ankommer. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan man ønsker at møde byen. Nogle mennesker elsker at udforske byen på egen hånd, og ser faktisk ofte den mærkelige eller skæve restaurantoplevelse, som en stor oplevelse.

De fleste foretrækker dog overblik og en planlagt restaurantguide før rejsen faktisk sker. Mange gode værktøjer kan hjælpe dig til gode restaurantoplevelser rundt i europa.

Værktøjer som Tripadvisor og Yelp viser dig i den rigtige retning.

Ventetiden i lufthavnen

Mange oplever deres storbyferie, som en dårlig oplevelse fordi storbyferier ofte er korte, og man derfor brug al for megen tid in transit mellem hotel og lufthavn. Den sidste dag på ferien bør bruges i byen og ikke mens man venter i lufthavnen. I Københavns lufthavn er et nyt fænomen, som håndterer luggage storage copenhagen airport, opstået.

Airluggage er smart fordi de hente din baggage på hotellet og håndterer den, lige indtil flyet letter. Det er smart, fordi du kan bruge den sidste dag på det du kom for. Nemlig at nyde storbyen og ikke lufthavnen.

Dårlig mave kan undgåes

Hotelværelser er lækre, men hoteltoiletter er ikke værd at bruge tid på. Derfor er det vigtigt, at man holder håndhygiejnen i top, når man besøger fremmede byer og lande. Der skal faktisk ikke meget til at forebygge et sydeuropæisk maveonde. Du skal bare huske håndsprit, flaskevand og så at vaske hænder så ofte som muligt.

Inden du tager afsted, vil det også give mening at forebygge med HUSK! eller Imodium Plus

LEAVE A REPLY