Sådan kommer I billigt på sommerferie

0
1494

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er snart sommer, hvilket betyder, at det snart er tid til sommerferie. Det plejer at være en dyr fornøjelse, medmindre man køber en afbudsrejse. Der er dog mange grunde til, at det umiddelbart ikke kan lade sig gøre — især hvis man har børn, kan det være en nærmest umulig opgave at tage ud at rejse impulsivt.

Og netop en afbudsrejse, kræver, at man er fleksibel, da man ikke selv kan bestemme, hvornår den skal finde sted, fordi det netop er en rejse, som folk har afbestilt.

Der findes dog også andre måder, man kan komme ud at rejse på. Måder, der vil gøre det billigere, end normalt. Her får du et par gode råd til, hvad I kan gøre, hvis I gerne vil ud at rejse billigt til sommer.

Rejs fra Tyskland

Det er de færreste, der ved det, men faktisk er der mange penge at spare, hvis du rejser fra Tyskland. Helt op til 40%, hvilket er en rigtig god del. Det skyldes, at der ikke kommer afgifter og så videre på rejsen, og i mange tilfælde vil du kunne rejse til Hamborg for at få en billigere rejse — og det koster ikke ret meget at tage til Hamborg.

Samtidig er der ikke så langt heller, hvorfor det ikke vil være så tidskrævende. Hvis du er interesseret, men ikke har lyst til at booke igennem et tysk selskab, grundet den naturlige sprogbarriere, så findes der også dansker rejsebureauer, der formidler rejser fra Tyskland.

Vælger du eksempelvis at rejse med danske Skov Rejser, så vil du opleve, at du kan få billige rejser — også selvom du skal til destinationer som Cuba, Ibiza eller andre steder, hvor det umiddelbart ikke er så billigt normalt.

LEAVE A REPLY