Skal du på storbyferie i sommerferien?

0
1761
Storbyferie

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferien er højsæson for mange forskellige slags rejser. Nogle vælger at hoppe i vandrestøvlerne og pakke rygsækken, tage toget sydpå og nyde ferien med en masse vandreture. Andre pakker rullekufferten og tilbringer hele ferien i en liggestol på en lækker strand. De senere år er flere og flere danskere blevet trætte af ferier uden oplevelser, og derfor vælger mange at tage på storbyferier i stedet for. Storbyferier giver dig mulighed for at opleve en helt anden kultur i en spændende by. Når du går rundt i storbyens gader, oplever du for alvor den lokale historie og kultur. Vi har samlet en række gode idéer til, hvilke storbyer du kan gå på opdagelse i i sommerferien.

London

London er den perfekte by til storbyferien i sommerferien. London er hovedstaden i England, og det er en by fyldt med spændende historie, gode attraktioner og fantastiske shoppingmuligheder. Ved at besøge London, har du mulighed for at opleve hele 3 seværdigheder, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste: Palace of Westminster, Tower of London og Greenwich. London er i høj grad en multikulturel by, og dette er med til at gøre kulturen i byen mangfoldig og helt unik. Temperaturen er helt perfekt i sommerferien, så du har mulighed for at lufte alle dine smukke sommerkjoler.

New York City

Byen, der også kendes som the Big Apple og byen, der aldrig sover – og det er med god grund, at byen har fået disse navne. New York er en pulserende storby i USA, hvor der altid sker noget. Der er altid mennesker på gaden, og derfor er du aldrig alene. New York City består af fem store bydele, som har hver deres personlige stil. Derfor er alle bydelene et besøg værd. Byen har ligeledes utallige spændende turistattraktioner og seværdigheder, og derfor kan du nemt bruge mange dage i den pulserende storby.

Paris

Paris er hovedstaden i Frankrig, som er placeret i det nordlige Frankrig. En storbyferie i Paris byder på mange spændende og anderledes seværdigheder, som du ikke oplever andre steder i verden. Du kan for eksempel tage turen hele vejen op i det smukke Eiffeltårn, eller nyde en kop kaffe på en gadecafe ved Champs-Elysées, hvor du efterfølgende kan nyde de mange eksklusive modebutikker. Hvis du skal have børnene med på storbyferie til Paris, kan I slutte ferien af med at tilbringe en dag eller to i det magiske Disneyland Resort Paris.

LEAVE A REPLY