Spar penge på telefoni

0
1317

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du er ude og rejse og besøger storbyer rundt omkring i verden, er det rart at have sin smartphone ved hånden. På den måde kan du tjekke et kort for at se hvilken vej du skal gå, du kan tjekke bedømmelser af en restaurant du overvejer at besøge, du kan finde gode seværdigheder i nærheden – ja der er jo efterhånden ingen ende på, hvad en smartphone kan bruges til.

I Danmark får vi smidt data i nakken og der er ikke mange af os, der betaler noget for den. Sådan er det også de fleste steder i Europa og USA, men hvis du som dansker rejser til en storby med dit danske abonnement og roamer på et lokalt selskab, kan prisen lige pludselig være en helt anden. Du kan nemt komme til at betale mange kroner for en enkelt megabyte og så løber det hurtigt op i mange hunderede eller tusinde kroner, hvis du ikke tænker videre over det.

Heldigvis er der kommet opstramninger omkring dette, så man bliver gjort tydeligt opmærksom på dette. Desuden er der flere teleselskaber som er begyndt at have “gratis” telefoni i udlandet i deres abonnementer, så det er ikke er dyrere at tale i udlandet end i Danmark. Blandt dem finder man 3, som tilbyder gratis udlandstelefoni på langt de fleste steder i Europa og i hele USA. Du kan se her, hvilke type abonnement der tilbyder det.

Hvis du har planer om at skulle snakke en del på din ferie, eller skal af sted flere gang, vil det ofte hurtigt kunne svare sig, også selvom du er bundet i 6 måneder på abonnementet.

 

LEAVE A REPLY