Storbyferie kan være smertefuldt

0
1989

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En af de ting som rigtig mange af os ender med at bruge rigtig mange timer på, når vi er på storbyferie, er at trave rundt og se byen, vi besøger. Det er helt naturligt at man prøver de offentlige transportmidler, hvor man kan komme hurtigt rundt i byen. Det er især en fremragende ide i de byer, der har et godt net, som Berlin, London, Paris og mange andre hovedstader. Det er nemt at komme derhen hvor man vil lynhurtigt, og dermed se meget mere.

Byen ses bedst til fods

Hvis man virkelig gerne vil se byen, så gør man bedste dette til fods. Derfor ender man også ofte med at få 10, 15 eller op til 20 km om dagen, alt efter hvilken by man besøger og hvornår naturligvis. Det er de færreste der er vant til at gå så meget, og derfor kan det for nogen også være meget hårdt for bentøjet at bruge dem så meget. Hvis man er vant til at have et stillesiddende arbejde, går mange kun en brøkdel af dette på normale dage.

Pas på fødderne

Det kan give ømme ben at vandre så meget, men den ømhed går typisk væk igen dagen efter, når man begynder at gå igen og musklerne bliver varmet op. Sådan er det ikke helt med fødderne, og får man først vabler, kan det blive rigtig ubehageligt. Det er måske så meget sagt, at det kan ødelægge en ferie, men ikke desto mindre er det tæt på at være tilfældet. Hvis man først har fået vabler, kan det være meget ubehageligt at skulle gå flere kilometre, og det er svært at nyde byen, hvis hvert eneste skridt man tager, er forbundet med smerte.

Undgå nye sko

Det kan være fristende at købe nye sko, hvis man skal på ferie, da man jo gerne vil tage sig godt ud som muligt. Ligesom man let lidt kan komme til at shoppe et par sko. Der er dog ikke meget, der er hårdere mod fødderne end helt nye sko, der gnaver lidt lidt i hælen eller lignende. Hvis du du så endelig gør det, så invester i noget vabelplaster eller lignende, hvilket kan forebygge det værste – kan købes her. 

Lej en cykel

En anden god måde at få set meget af en by på, er ved at cykle rundt i den. Det kan derfor være en ganske glimrende ide at leje en cykel. Både for at komme vidt omkring, men også for at skåne fødder og ben en smule. Der er mange byer, der har lejecykler i hobetal, og hvor man nemt kan finde dem. Det er dog en god ide at lægge mærke til, hvor mange andre der cykler, og hvordan forholdene for cyklister er. Det kan nemlig hurtig blive mere stressende end afslappende at cykle, hvis man nærmest skal frygte for sit liv.

LEAVE A REPLY