Storbyferie til Barcelona

0
1741

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Barcelona er en storby, der tilbyder en umådelig spændende blanding af arkitektur, kultur, byparker, restauranter og shopping muligheder, så vel som lækre strande, hvor man kan slappe af oven på en lang og varm dag, i Barcelonas indre stræder.

Barcelonas natteliv, er helt i top

Det siges om Barcelona, at byen har flere caféer og natklubber/diskoteker, per indbygger end nogen anden storby i verden og det mærker man nemt, når man først går ud om aftenen i Barcelona. I gaderne er der liv og glade dage og massere af beværtninger, hvad enten man er til pub, diskotek eller noget helt tredje. Du bør især gøre dig den tjeneste at besøge en af de mange tapasbarer, som er at finde på næsten hvert eneste gadehjørne. Tapas er en nationalret i Barcelona og det ses og mærkes tydeligt, de er nemlig alle vegne og de er godt besøgt, selv midt om natten.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage hen, når du skal ud i Barcelona om natten, så kan du med fordel starte med at prøve ’Las Ramblas’, som er en gågade, der altid er spækket med mennesker.

Hvis du søger natklubber og diskoteker, vil vi anbefale dig at besøge ’El Raval’ eller måske den lidt mere luksuriøse ’Marmalade’.

Barcelona by og arkitekturen

I Barcelona, bliver du ikke træt af at nyde den flotte arkitektur og dette skyldes ikke mindst, den blanding af forskellige stilarter man finder her. Arkitekturen er nemlig en blanding af romersk, gotisk og modernistisk art. Der er flere specifikke områder i Barcelona, som er præget af en enkelt tidsalder og du bør besøge dem alle, for at danne dig helhedsindtrykket af Barcelonas smukke arkitektur.

Se fodbold i særklasse

Få mennesker, er ikke bekendt med Spaniens stolte fodboldnation. Spanien er et fodboldland, med stort F og det mærkes tydeligt i Barcelona, hvor hjemholdet FC Barcelona hører til. Hvis du er på besøg i sommermånederne, er der stor chance for at du kan komme til en spændende fodboldkamp, måske endda en Champions League kamp. Mange rejsebureauer, tilbyder faktisk specifikke rejsepakker til de store fodboldkampe, også i Barcelona.

Shopping i Barcelona

Barcelona er en storby med alt hvad der dertil hører, ikke mindst når det kommer til shopping er Barcelona i en klasse for sig, med butikker af alle slags. Du finder et kæmpe udvalg af eksklusive butikker med de dyreste mærker, og en masse lækre secondhand butikker. Hvis ud vil vide mere om shopping i Barcelona, kan du finde en guide hos online tøjbutikken Dr. Adams, hvor de har samlet en oversigt over gode steder at spise, overnatte og ikke mindst shoppe – hop direkte til guiden her.

SHARE
Previous articleStorbyferie til Rom
Next articleStorbyferie til Paris

LEAVE A REPLY