Storbyferie til Dubai

0
1631

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Dubai er udover at være en af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater også hovedbyen. Der bor omkring 4,5 millioner mennesker i landet, hvoraf godt halvdelen er bosat i byen, der dermed også en af de mest befolkede i regionen. Det er godt nok et arabisk land, men byen består af tæt på 90% gæstearbejdere fra andre områder, lande, regioner og kontinenter, hvor især Asien og Europa er talstærkt repræsenteret.

Dubai er på mange måder en by, som det er meget svært at forklare noget om, da det er en af den slags ting, der skal opleves før man forstår det, og rigtig kan sætte sig ind i det. Kriminaliteten er exceptionel lav, hvilket ikke mindst skyldes de konsekvenser selv mindre forseelser kan have. Generelt er Dubai et sted der på nogen måder helst skal opleves på overfladen, og hvor man som vesterlænding måske godt kan have lidt svært ved at sætte sig ind i tingenes tilstand.

Verdens vildeste by

På mange måder er Dubai en af de mest specielle byer i verden, hvor alt kan lade sig gøre, og intet er umuligt. Måske ikke for der bærer viljen i hjertet, men så for den der har en stor tegnebog. Det er en by, hvor der ikke er sagt nej så tit som der er sagt ja, og det betyder også at det er et sandt eldorado som turist, hvor mulighederne er uendelige.

Det er her du kan bade i havet, ligge i solen i november i 30 graders varme og dase. Du kan også ride på kameler i ørkenen, besøge nogle af verdens mest ekstravagante restauranter, eller du kan stå på ski i det gigantiske indendørs skisportsområde der er bygget med fem løjper og naturligvis verdens første indendørs sorte løjpe. Der er kort sagt stort set ikke noget, der er umuligt i et af verdens absolut rigeste områder.

Hvis du er interesseret i biler, er det turen værd i sig selv, da rige forretningsfolk, sheiker, millionærer og milliardærer pryder vejene med alt fra Lamborghini’er, Bentley’er, Rolls Royce’er til biler du aldrig troede du skulle se i levende live.

Turisme fylder meget

Dubai er dog også åbnet meget mere op, og ved godt at de tjener godt på turismen, hvilket betyder at du på ingen måder længere behøver at have millioner, for at kunne nyde landet. Der er masser af muligheder for at opleve en af verdens mest fantastiske byer med de vildeste bygninger, som eksempelvis det ikoniske hotel Burj Al Arab (Sejlet), der for mange er synonym med byen og den overflod der er i området.

Du kan læse meget mere om rejser til Dubai her, hvor der er gode råd hvis du planlægger selv at arrangere en tur dertil.

LEAVE A REPLY