Storbyferie til Hamborg

0
1294

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når storbyferien går til Tyskland, er der mange der vælger den største by i Tyskland, Berlin. Hamborg er dog i lige så høj grad et besøg værd, ikke mindst hvis shopping står højt på ønskelisten over ting, som byen skal byde på. Hamborg byder nemlig på shopping i verdensklasse i nogle af verdens absolut mest fornemme butikker.

Fra Reeperbahn til Rolex

Der er naturligvis mange der kender Hamborg for Reeperbahn, som et frækt område fyldt med ludere og lommetyve. Og hvis du ikke er så sart og ellers er over 18 år, så skal du da heller ikke snyde dig selv for et besøg på den populære og MEGET livlige gade, der ligger ved havnen. Gaden og hele området omkring er fyldt med stripklubber, billige barer, casinoer, og en enkelt lille gade tilbyder da også mere end strip, og her er kvinder total forbudt.

Der er måske mange kvinder, der på grund af Reeperbahn alene tænker, at Hamborg nok ikke er noget for dem, og mere er noget for mændene, men intet kunne være længere fra sandheden. For ganske korrekt, så er Reeperbahn nok mest for det mandlige køn, men Hamborg byder på meget mere, end det lille rebkvarter.

Hamborg er en af de rigeste byer i Tyskland, og det kan da også ses i gadebilledet. For det første findes der ikke mange byer i Europa med så mange store byer, og for det andet kan det i den grad ses på udvalget af butikker på de fineste shopping gader. Her ligger Louis Vuitton, Cartier, Gucci side om side med Giorgio Armani, Hugo Boss, Versace, Rolex og Mont Blanc.

Fodbold i Hamborg.

Hvis man er fodboldinteresseret er der to meget gode grunde til at besøge Hamborg. St. Pauli der er arbejdernes klub og kendt i hele verden, ikke mindst for sit meget ikoniske våbenskjold. Bydelen St. Pauli er også der hvor man finder Reeperbahn, hvilket siger lidt om, hvad det er for en klub. Og det siger også lidt om den fantastisk stemning man finder på hjemmebanen Milerntor-Stadion.

Stemningen er måske lidt en anden på Imtech, hvor Hamburger SV har hjemmebane, men den er bestemt lige så festlig. Imtech Arena er et imponerende stadion og selvom HSV ikke klarer sig så godt, som de tidligere har gjort, så danner stadion stadig en fantastisk ramme om en fodboldoplevelse du ikke bør snyde dig selv for.

Billige hoteller

Hamborg er en millionby, og en millionby byder på masser af hoteller, hvilket også er tilfældet for Hamborg. Du finder alt fra de mest tarvelige 1-stjernet hostels til et par hunderede kroner for en overnatning til femstjernet luksushoteller. Derudover finder du flere hunderede hoteller, der ligger et sted midt i mellem. Hamborg er en stor by, så det kan godt betale sig at undersøge hvilket kvarter du ønsker at bo i. Der er mange kvarterer med meget larm og fest i gaden konstant, mens du kan finde rolige områder hvis du vælger et hotel lidt udenfor centrum (mitte).

Flyv til Hamborg

Generelt er Hamborg mere end by man flyver fra, end en by man flyver til. Du kan ofte med fordel flyve fra Hamborg, hvor du kan finde mange billige flybilletter til andre steder i verden. Hamborg kan man fordel bruges som et sted, hvor du tilbringer et par dage inden du rejser videre ud i verden.

LEAVE A REPLY