Storbyferie til København

0
1603

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle kender København, og alle ved at det er vores hovedstad. Langt de fleste har da også besøgt byen flere gange, men ofte er der en grund til at man besøger byen. Det kan være alt fra at skulle til en koncert i Forum, en fodboldkamp i Parken, måske en tur i Tivoli eller på et familiebesøg.

Der er med andre grunde rigtig mange grunde til at besøge København. Der er dog rigtig mange, der ikke ser København som en destination for en en miniferie medmindre der et formål med turen, og det er en fejl, for byen har utrolig meget at byde på, og man kan sagtens bruge mange dage bare på at se nogle af alle de ting, man aldrig har fået set, når man har været på visit.

Drop turistfælderne

Der er nok nogen der vil mene, at man absolut skal se Nyhavn på en sommerdag, opleve jul i Tivoli og se Den Lille Havfrue, men hvis du gerne vil have lidt mere ud af din ferie, så gå uden om de helt store attraktioner, da de netop er attraktioner der trækker en masse mennesker til dig.

Prøv at bevæge dig væk fra strøget og alle de kendte områder. Besøg broerne (Nørrebro, Vesterbro, Østerbro), gå en tur rundt i byen eller tag en af de cykeltaxier, som der er begyndt at flere af. På den måde kan du få set meget af byen på kort tid uden at anstrenge dig for meget.

Besøg de steder du kun hører om

Der er mange, der hører en masse om Nørrebro fra nyhederne og lignende, og har dannet sig et indtryk af området uden overhovedet at have besøg området. Det samme gør sig gældende om Christiania. Der bliver skrevet meget området, men det er sjældent at det er på grund af den fantastiske natur, der er i området

Stort udvalg af hoteller

Der findes mange hoteller i hovedstadsområdet. Vælg evt en hotel i Lyngby, der ligger lidt uden for centrum. Der er mere naturskønt og du får set lidt mere af hovedstaden, end hvis du blot bor lige midt i København K.

LEAVE A REPLY