Storbyferie til London

1
2477

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Med sine mere end 12 millioner indbyggere i metropolregionen, er London en af Europas absolut største byer. London er også i alle henseender en storby, med alt hvad der dertil hører af historiske og arkitektoniske seværdigheder, kulturelle forlystelser, et mangfoldigt og pulserende natteliv, sportslige attraktioner og ikke mindst shopping.

Europas shoppinghovedstad
London bliver med rette af mange betegnet som den bedste shoppingby i Europa, og det er bestemt heller ikke forkert. London byder mildest talt på alt hvad hjertet begærer, lige fra de helt store centre og high-end fashion butikker i downtown, til de mere outrere og anderledes butikker i East London. I det fashionable West London kan du finde en masse eksklusive butikker og stort set alle verdens største designere har butikker i London, hvilket er med til at gøre London helt unik. Hvis pengepungen er fyldt, er der ingen begrænsninger for, hvad du kan købe i London, men hvis budgettet er mere skrabet, er der stadig også masser af muligheder. London bugner nemlig også med de mest fantastiske second-hand butikker, med alt fra hipster til houte-couture.

De mest populære og interessante seværdigheder
London byder på en masse seværdigheder, og det er umuligt at nå at se dem alle, medmindre du gar måneder til rådighed. Blandt de mest populære som også er et besøg værd kan nævnes Buckingham Palace, der er Dronning Elizabeths mildest tal imponerende enorme slotsbygning. Og uanset om man er royalt anlagt eller ej, er det et imponerende syn.

London Eye er blandt de nyere seværdigheder/attraktioner, men det er bestemt en af de mest interessante. Det gigantiske pariserhjul ved Themsen byder på et kig ud over London fra 135 meters højde, og hvis højdeskræk ikke er et problem, må du ikke snyde dig selv for dette.

Tower Bridge og Tower of London er begge yderst imponerende bygninger og værd at se, men med mindre du har en oprigtig historisk interesse i dem, så se dem fra afstand og undgå de lange køer, der som regel er kendetegnet for dem.

Verdens mest populære fodbold
Den engelske Premier League er den mest populære i hele verden, og hvis du har mulighed og interesse for det, bør du ikke snyde dig selv for dem specielle stemning ved at opleve en fodboldkamp i den bedste engelske liga. London byder på hold som Chelsea, Arsenal, Tottenham og  mange andre. Topkampe bliver som regel udsolgt og er i den dyre ende, men med i prisen følger også en oplevelse du aldrig vil glemme. Flere af de store klubber har også rundvisninger på deres store imponerende stadions.

Hvis du gerne vil opleve den ægte engelske fodboldstemning, kan det bestemt anbefales at tage ud og se kampe i den næstbedste engelske række The Championship, hvor entrepriserne er væsentlig lavere, hvilket gør det muligt for arbejderklassen af komme ind og se deres lokale helte

Hoteller i London
Du kan finde overnatning i London uanset hvad dit budget er. Hoteller og vandrehjem kan findes fra et par hunderede kroner for 2 personer og op til noget, der nærmest ikke kan betales på danske direktørlønninger. Du kan med fordel bosætte dig lidt uden for bymidten, da undergrundsnettet er utrolig omfattende og velfungerende.

Hverdage og uden for sæsonen er billigst
Som det er tilfældet med de fleste flybilletter, så er det billigst, hvis du kan rejse kan rejse en onsdag til en tirsdag eller lignende, kan du komme meget billigt af sted. På grund af det store antal Generelt er London en af de billigste destinationer, da der er flere lufthavne og et stort antal rutefly der går til den engelske hovedstad.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY