Storbyferie til Los Angeles

2
2657

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man tænker på storbyferie i USA, er der mange der automatisk tænker på New York på østkysten, og derfor står Las Angeles også lidt i skyggen af byen der aldrig sover. Man skal dog ikke tage fejl af Los Angeles, for “the city of angles” har utrolig meget at byde på, ikke mindst på grund Hollywood, der som bekendt er en stor del af byen.

L.A er meget større end N.Y

Der bor lige under 4 millioner mennesker i Los Angeles hvilket er halvt så mange som i New York, til gengæld er området er omkring gange så stort. Dette hænger ikke mindst sammen med at der er langt færre skyskrabere og at der er mange store palæer i Hollywood, Bel-Air og andre mondæne adresser der optager mange m2. Det betyder i sagens natur også, at der er længere mellem tingene, end der er i New York. Hvis du skal besøge L.A, kan det derfor også være en god ide at overveje at leje en bil, hvis du vil ud og se området omkring byen. Desuden er San Francisco ganske få hunderede miles væk og altid et besøg værd.

Shopping og strand

På Rodeo Drive finder du nogen af verdens mest fornemmeste butikker i hele verden, og her kan du lynhurtigt købe dig fattig i Gucci, Hermés, Versace, Christian Dior, Giorgio Armani, Fendi, Louis Vuitton og alle de andre lækre mærker. Her handler du de samme steder som de største Hollywood stjerner, mens hvis budgettet er lidt lavere, kan du også finde ultra lækre secondhand butikker rundt omkring i byens mange distrikter om områder.

Udover at Los Angeles har nogle af de bedste og mest fornemme butikker, så finder du også et utroligt udvalg i restauranter. Der er mange mexicanske og spanske på grund af den store del af befolkningen, der stammer fra Mexico. Men de største stjerner spiser også på de bedste steder, og derfor er udvalget af 5 stjernet restauranter også imponerende.

Los Angeles byder udover shopping også på rig mulighed for at nyde den perfekte afslapningsferie. Du kan nyde de lækre strande ved Santa Monica, du kan køre til Malibu eller bare nyde livet i the Bay Area, Los Angeles har det hele og lidt til.

Hollywood

Du kan næsten ikke tage til Los Angeles uden at tage et smut forbi filmbyen over dem alle Hollywood. Udover de mange guidede busturer hvor du kan se stjernernes hjem, kan du også besøge de største filmstudier, hvor du kan se hvordan mange film er optaget. Universal Studios byder eksempelvis på et væld af forlystelser, som hvert år lokker millioner af gæster inden for. Bare det at være i Hollywood er også en oplevelse i sig selv, så hvis du ikke gider bruge 500 kroner på entréen til Universal Studios, så skal du ikke være bange for at komme til at kede dig.

Hoteller i L.A

Los Angeles har hvert år millioner af besøgende, hvilket betyder mange tusinde hoteller. Der findes mange luksushoteller som filmstjerner bor på, men der findes også mange lavbudget hoteller og moteller. Derimellem findes et bredt udvalgt at tre og firstjernet hoteller. Det er billigere at bo på hotel i Danmark, hvis man sammenligner standard, og du kommer langt for 1000 kroner pr nat, hvis det ikke behøver være et femstjernet hotel på Rodeo Drive.

Billigere fly til L.A

Ligesom det inden for de sidste par år er blevet billigere at flyve til New York, er prisen på billetter til Los Angeles også faldet betragteligt, og selvom det stadig er lidt dyrere at komme til Vestkysten, kan det sagtens gøres til under 5000 kroner for en tur/retur billet. Her på billigflybillet.nu, kan du altid finde de billigste priser på flybilletter.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY