Storbyferie til Milano

1
1890

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Milano er en kendt by i Norditalien, hvis folkemængde sniger sig op over de 1,3 millioner. Dog kan Milano, med lidt god vilje, kalde sig for Italien største by – for tæller man Monza, forstæderne og Milano storby med, ja så rammer Milano svimlende 7,5 millioner indbyggere. Byen er hovedstad i det man betegner som provinsen Milano, og regionen Lombardiet.

Ofte er det med shopping på hjertet, at man besøger den omfattende by, og det er sådan, at Milano er skarp indrettet herefter – Milano har nemlig en helt sublim infrastruktur, der med et vidtforgrenet sporvejsnet og mange metrolinjer gør det muligt, at komme hurtigt rundt, og dermed optimere shopping turen på bedste vis.

Klima                                                                      
Du skal være opmærksom på, at Milano ligger i den nordlige del af Italien, hvilket betyder, at der ikke altid er garanti for høj sol, og rammer du byen i en af de danske vintermåneder, vil du med garanti også mærke den Alpernes kulde bide fra sig.

Mode                                         
Shopping forgrener sig hurtigt i mode, og er der noget som Milano kan bryste sig med, så er det netop mode på et af verdens højeste plan. Quadrilatero della moda dette er navnet på Milanos modefirkant, hvilket er hoveddistriktet I Milanos mange gader. Denne  firkant dækker over områder som Piazza Duomo og Piazza San Babila. Dette områder huser nogle af verdens mest prestigefyldte butikker, som for eksempel det gigantiske Armani Megastore, hvor man også finder en af verdens bedste sushirestauranter som er et udspring af sushi-kæden Nobu.

La Rinascente – mere mode
Dette er navnet på er gigantisk shopping center der ligger lige ved Duomoen. I dette center kan du praktisk talt købe alt. La Rinascente

Danner rammen for et hav af tøjbutikker, men hvad mindst lige så interessant er, at der i toppen af denne bygning, ligger et hyggeligt område, hvor man kan vælte sig i spiselige italienske specialiteter. Her oppe finder du også behagelige udendørs siddepladser, hvor ud har mulighed for, at nyde udsigten til Duomoen, mens du spiser de italienske specialiteter.

Der findes mange andre mindst lige så gode shopping områder, hvor man ud over Armani kan støde på både Gucci, Prada, Chanel og D&G. Milano er modens mekka.

Fodbold i Milano
Er du til fodbold, så er Milano også et godt sted at være. Milano er nemlig hjemmebane for to storhold i den italienske topliga Serie A. Oplev Inter Milan i deres kamp om, at nå de europæiske pladser til næste års Champions League, eller de sort- og rødstribede milanesere AC Milan, der hver år er i tæt kamp med ærkerivalerne og dermed den gamle dame fra Torino, nemlig Juventus FC.

Hermed kan det konkluderes, at hvis du drømmer om storbyferie med eventyr, kultur og shopping, så er det Milano du søger.

Milano byder på en eventyrlig kombination af æstetik og spænding. Milano er ikke kun mode, men byder også på en del kunst og arkitektur.  Der er altid liv i Milano, og tovet ude foran den smukke katedral vrimler med mennesker , både om dagen, og om aftenen.

Hotel i Milano
Der findes heldigvis mange gode hoteller i Milano – gode hoteller der ikke koster en bondegård, men som ligger centralt. Når du søger hotel i modens by, skal du tænke over, om det skal være luksus, hvor all-inklusive baner vejen, eller om hotellet i virkeligheden ”bare” skal udgøre en base, hvorfra i hurtigt kan stryge ned i byen, og sætte gang i oplevelserne.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY