Storbyferie til Paris

1
2854

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Paris siges at være byernes by og det er ikke helt ved siden af, for Paris har meget at byde på, i denne artikel ser vi nærmere på de mange spændende aktiviteter, arkitektur og seværdigheder, du bør besøge, hvis du overvejer en storbyferie til Paris.

Oplev Eiffeltårnet
Vil du se Paris fra luften af? Så bør du besøg Eiffeltårnet, Paris måske nok mest kendte attraktion nogensinde. Eiffeltårnet blev opført tilbage i 1889, til verdensudstillingen og var i årtier, verdens højeste bygningsværk. Det er den ikke mere, men det ændrer ikke på at Eiffeltårnet er et must, hvis man besøger Paris.

Eiffeltårnet er ca. 300 meter højt og når du står på den lille platform, øverst oppe i Eiffeltårnet, får du en fantastisk udsigt ud over hele Paris by. Du bør med fordel besøge Eiffeltårnet om dagen og helst en dag, hvor der er skyfrit. Det kan dog også anbefales, at man prøver at besøge Eiffeltårnet efter mørkets frembrud, hvor byens puls, virkeligt kan opleves i forbindelse med de mange lys fra både huse, beværtninger og attraktioner.

Louvre i Paris
Louvre er en af verdens største museer og på Louvre, kan du se kunstværker der både formår at forbløffe og imponere. Louvre indeholder næsten 40.000 kunstgenstande fra hele verden og Louvre huserer blandt andet Leonardo da Vincis mest kendte værk, Mona Lisa, maleriet hvis øjne du ikke kan undgå, uanset hvilken vinkel du ser det an fra.

Louvre museet i Paris er så stort, at det tager flere dage at komme igennem alle deres kunstobjekter, derfor anbefales det at man gør det ovre flere omgange, især hvis man har børn med på rejsen. Når du ankommer til Louvre er du ikke i tvivl om, at du er på vej ind til noget stort og bemærkelsesværdigt, du bliver nemlig budt velkommen af en enorm glaspyramide, som symboliserer foreningen af fortid og nutid.

Shopping i Paris – en storby med muligheder
Ligegyldigt hvad dit hjerte begærer, vil du kunne finde det i Paris mange shopping gader. Især hvis du er til moderigtig beklædning, er der næsten et uendeligt antal muligheder.  For mange af de mest kendte modemærker er franske, så som Chanel, Jean Paul Gaultier og mange flere.

Besøg Champs-Élysées
Paris vel nok mest kendte gade, hedder Champs-Élysées, på gaden finder du alverdens shoppingmuligheder, her er det dog primært de dyre butikker, selvom du måske ikke har penge til at shoppe ind i stor stil på denne stræde, er den alligevel et besøg værd. Faktisk vil vi sige, at du ikke har besøgt Paris, hvis du ikke har besøgt Champs-Élysées. På gaden finder man også flere attraktive attraktioner, så som Arc de Triomphe eller Triumfbuen som den hedder på dansk, så vel som Place de la Concorde. Champs-Élysées betyder faktisk, oversat, det smukkeste stræde i verden og det er svært at modargumentere, for Champs-Élysées bør opleves af alle.

 

SHARE
Previous articleStorbyferie til Barcelona
Next articleFind afbudsrejser

1 COMMENT

LEAVE A REPLY