Storbyferie til San Francisco

0
2130

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

San Francisco er sammen med Miami, Los Angeles og New York blandt de absolut mest populære amerikanske byer blandt os danskere. Storbyen i Californien er med sine godt 850.000 indbyggere den fjerdestørste by i Californien. Tager man hele San Francisco Bay Area med, hvor “San Fran” er metropolen, er indbyggertallet oppe på 7 millioner mennesker.

San Francisco er kendt for sit frisind, og for at være en by, hvor der er en helt speciel stemning, og hvor indbyggerne på mange måder minder lidt om den skandinaviske måde at være på. Det er nok også grunden til, at mange danskere der har rejst rundt i USA, beskriver San Francisco som deres favorit destination.

Det skal du se i San Francisco

Byen er kendt for sine mange caféer, cocktailbarer, vinbarer og generelt et pulserende natteliv. Du er nødt til at tage en af de ikoniske kabelsporvogne rundt i byen og opleve byen fra den side.

En af de store turistatraktioner er verdens mest berømte og berygtede fængsler Alcatraz, der ligger i bugten, og som er blevet åbnet op for besøgende efter den lukkede tilbage i 1963.

Det største ikon for San Francisco er uden tvivl Golden Gate broen, der en gang var verdens længste hængebro og nu nærmest er blevet synonym med byen.

Drop de kendte steder

Der er nogle ting, du bare skal se i San Francisco, når det besøger byen. En af de ting du virkelig kan få glæde af, er dog også at lade være med at planlægge for meget op bare tage ud og opleve byen.

Smut forbi Tripadvisor og kig efter de mest populære restauranter og seværdigheder, og tag ud til dem. Det er ofte de steder, man ikke har planlagt der overrasker mest. Så find et sted, frem med telefonen og Google maps. Lad være med at tage en taxa, medmindre der er meget langt. At opleve en by på gåben giver en helt anden fornemmelse for en by.

Generelt er en smartphone dine bedste ven på en storbyferie, da du her har valutaomregner, kort over byen, anmeldelser af diverse restauranter og meget meget mere. Selv med det billigste abonnement hos mange teleselskaber er roaming gratis, og dermed ikke forbundet med en udgift.

LEAVE A REPLY