Tænk på børnene når du pakker til ferien

0
3493

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er meget forskelligt hvad vi laver, når vi er på ferie. Der er især en ting der plejer at være ensbetydende med storbyferie, og det er, at man går en masse, og man let kommer til at gå både 15 og 20 kilometer på en dag, fordi der meget man skal se, og man går meget for at se så meget som muligt. 

Er man et voksent menneske i sin bedste alder, burde det ikke være det store problem, at få en masse kilometre i benene. Det er dog vigtigt at huske på, børn ikke er helt så udholdende og for små ben kan de kilometer der bliver gået godt føles som ekstra mange skridt.

Det kan derfor være en rigtig god ide at tænke på dette, når man pakker til storbyferien. Har dit barn eksempelvis et løbehjul, er det en rigtig god ide at pakke det med ned, og hvis ikke, kan det være en god ide at investere i et (du kan finde et her). Med et løbehjul kommer dit barn lettere rundt, og de mange kilometer vil føles lidt mere ubesværet, end hvis de skal gå.

Ikke til alle steder

Det er dog vigtigt at have in mente, hvilken by I skal besøge. Det er nemlig langt fra alle byer, hvor det er lige egnet med et løbehjul. Skal I eksempelvis til Barcelona, Paris, Madrid eller lignende, hvor der er mange parker og gode stier, er det ideelt med et løbehjul til de mindste, mens det ikke er så praktisk i London hvor trafikken er mere intens, og hvor et barn ikke skal have få frie tøjler.

Generelt er det en rigtig god ide, at planlægge dagens ruter inden man finder ud af, om man skal have løbehjulet med. Det er nemlig ikke noget der hører til i tæt trafik, men gør sig bedre på de lange gåture i parker og lignende.

Generelt skal man huske på, at storbyferie med børn ikke er det samme som uden, og det er vigtigt at planlægge det således, at alle dage ikke udelukkende byder på en masse gåture, i så fald vil dit barn nok ikke være så vild efter at komme sted næste gang.

 

LEAVE A REPLY