Tag de helt små med på storbyferie

0
1903
Baby

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange forældre opgiver at tage på ferie, når børnene er små – og hvis de tager afsted, bliver det en all inclusive-charterferie, hvor børnene kan være i madkoma hele ugen. Det synes vi, er en skam. Du kan nemlig sagtens få en dejlig og vellykket ferie med børnene, selvom I tager til en storby. Hvis I skal afsted med et spædbarn er der dog et par ting at være opmærksom på – men bare rolig; vi har gjort forarbejdet for jer.

Husk solbeskyttelse

Selvom I ikke skal på stranden eller ligge ved poolen, er det meget vigtigt, at I sørger for at solbeskytte de små (og jer selv). Ud over solcreme, som I skal bruge meget af, kommer I rigtig langt med UV-tøj, som tager de farlige stråler. Det meste UV-tøj beskytter med en faktor 50, så det er en rigtig stor hjælp om sommeren. Når I ikke skal ud at bade, kan I eventuelt nøjes med en hat, som beskytter ansigtet og nakken og supplere med solcreme på resten af kroppen.

Kom nemt rundt

En af de store hindringer ved at tage på storbyferie med børn er, at det er nærmest umuligt at komme frem og tilbage med en barnevogn. Derfor kan du med fordel prøve at bruge en vikle til at bære barnet på kroppen, så du kan komme rundt lige så nemt som før du fik børn.

Du bør vænne dig til at bruge viklen hjemmefra, så din krop er vant til vægten, når I kommer frem. Herfra anbefaler vi at bruge en fastvikle, når du skal gå langt med barnet. Den kræver en lille smule øvelse at binde, så det er endnu en grund til at gå i gang i god tid.

Når I er afsted, kan I til gengæld nemt skiftes til at gå med barnet. Viklen skal alligevel bindes på ny, hver gang du tager den af, så den er ikke tilpasset særligt til enten mor eller far.

Baby-venlig mad

I bør altid sørge for at have mad med til baby, så I er sikre på, hvad der er i. I udlandet kan I nemt støde på mad, hvor I ikke forstår indholdet, og fødevarereglerne er ofte anderledes end her. Derfor kan I komme ud for, at I simpelthen ikke ved, hvad I giver barnet, og det er ærgerligt.

LEAVE A REPLY