Tag på en sikker storbyferie i år

0
1017

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

COVID-19, har resulteret i, at der nærmest ikke er ét sommerhus der er til at leje, og der er fuld booket op hele sommeren. Men hvad skal man så finde på at lave med familien i stedet for at tage til et sommerhus? Vores forslag er helt klart at i vælger at tage på storbyferie. Storbyerne kan bare noget, som ingen andre områder i et land kan, og man kan finde så mange flotte og interessante steder.

Begrænsningernes år

2020 har været et år som har været fyldt med begrænsninger, og dette vil der blive ved med at være resten af året formentlig. Vil du derfor gerne afsted på en storbysrejse, så må du lige tjekke udenrigsministeriet retningslinjer, for at se om du kan tage sikkert afsted til den destination, som du eller i ønsker.

De kriminelle har også haft en pause

Eftersom flere af os i en længere periode, har været hjemme det meste af dagen, har kriminelle indbrudstyve også været nødsaget til at tage en pause. Tallene taler sit tydelige sprog, og tallene for at melde indbrud i 2020 har sjældent været lavere. Man kunne derfor godt forstille sig at det kribler i fingrene på dem, og at de har siddet klar til at Danmark for alvor åbnede op igen. Sørg derfor for at du for gjort noget ekstra ved sikkerheden i dit hjem, inden det er for sent.

Tag gerne fat i din låsesmed i Helsingør, eller hvor du bor nær – og få låsesmeden til at gå dine låse igennem, for at vurdere om de egentlig er sikre nok.

Du kan også overveje at installere en alarm eller noget videoovervågning, hvis du gerne vil være helt sikker på at der ikke sker et indbrud i dit hjem, imens du er væk på en storbyferie.

LEAVE A REPLY