Tag på juleshopping i Hamburg

0
1662

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen venter lige rundt om hjørnet, og det betyder, at hele verden, eller i hvert fald hele den vestlige verden, bryder ud i noget der minder om kollektiv stress og jag på at finde de perfekte julegave og en masse andet, som vi slet ikke vidste at vi havde brug for.

Det her er ikke en guide til hvordan du finder de bedste julegaver, men hvordan du får en god oplevelse med at købe julegaver. Hvis du bor på Fyn eller Jylland, vil det absolut mest nærliggende være at en lille kufferten og vende bilen mod syd og køre et par timer syd for grænsen til du rammer Hamburg.

Den nordtyske by er et makke for shopping. Du finder stort set alt hvad hjertet begærer, og  Hamborg er både rig på små secondhand butikker, elektronikbutikker og ikke mindst et kæmpe udvalg af dyre mærkevareforretninger som Giorgio Armani, Hugo Boss, Chanel og alle de andre store mærker.

Det hele er endda lidt billigere, da den tyske moms er lavere end den danske, så der er gode muligheder for at spare adskillige hundrede kroner på mange ting. Selvom det naturligvis er lidt mere besværligt, hvis gaverne skal byttes. Så det er en god ide at være sikker i sin sag.

Julehygge i Hamborg

Tyskland er kendt for deres julemarkeder, med klassisk julehygge af den helt tossede slags med nisser, glühwein og masser af hygge. Hamborg er hjemsted for nogle helt fantastiske julemarkeder, der kan få julestemningen frem i selv den største julehader.

Så hvis du har lidt svært ved at finde julestemningen frem, så tag et smut til Hamborg, få stemning, gør en god handel og spis på nogle af de gode restauranter som byen byder på.

Det kan det betale sig at købe i Tyskland

Elektronik er billigere, og det samme er mobiltelefoner uden abonnement – så kan du altid finde et billigt mobilabonnement her i landet.

Hugo Boss er som de fleste nok er klar over et tysk mærke. Derfor er det også ikke overraskende billigere at købe syd for grænsen end herhjemme. Typisk er der op mod 20% af spare, nogen gange mere.

Sneakers er også 15-20% billigere og derfor et godt bud på noget, der kan betale sig at køre lidt efter.

LEAVE A REPLY