Undgå dette….

0
1572

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ved at være lang tid siden, at et kamera var pakket ned i enhver kuffert, når man skulle på ferie. Et kamera var for bare 10 år siden uundværligt, når der skulle pakkes. I dag er der naturligvis stadig mange der sværger til gode digitalkameraer, men langt de fleste “nøjes” med det kamera deres smartphones er udstyret med, og det er længe siden at et iPhone kamera blev det mest benyttede på verdensplan.

Kvaliteten af disse indbyggede kameraer bliver bedre og bedre år for år, og selvom de stadig er meget langt fra niveauet fra professionelle kameraer, så er kvaliteten rigtig god, og bedre end et almindeligt forbruger digitalkamera var det for bare få år siden.

Kamera bruger meget batteri

Et digitalkamera kunne/kan holde batteri i dagevis, og er derfor ikke et problem at bruge en hel dag, hvor man er på sightseeing rundt i byen. Sådan er det langt fra med en smartphone. Batterierne bliver bedre for hvert år, men hvis man bruger sin telefon til lige at sende lidt snaps, smide et billede på Instagram, tjekket hvor man er på GPS’en og derudover mere eller mindre har kameraet klart hele tiden, skal man ikke forvente at have batteri til meget mere end max en halv dag.

Der findes naturligvis smartphones med lang batteritid, hvor især kinesiske Huawei er blandt de førende. Størstedelen af os render rundt med en Apple telefon (altså en iPhone) i lommen, men hvis man ser på batteritiden, er dette altså et rigtigt dårligt valg.

Køb en powerbank

Sværger du alligevel til din iPhone, findes der heldigvis alternativer. En powerbank er en form for batteri, der kan oplade dit batteri. Typisk kan du oplade en telefon et par gange med en Powerbank, så lige pludselig kan du være mobil hele dagen.

LEAVE A REPLY