Vigtige kabler til hjemmet

0
674

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

VI bruger diverse kabler såsom et USB-C kabel til utroligt mange ting i vores hverdag. Vi bruger forskellige kabler til alt lige fra vores computer, telefon, printer, fjernsyn, powerbank, bil, højtalere, osv. Derfor er det vigtigt at have styr på sine kabler. Her får du forklaret to af de vigtigste kabler, som du helt sikkert allerede har stiftet bekendtskab med.

USB-C kabel

USB-C kablet er med god grund blevet et populært kabel, som bruges til mange ting. Mange nye computere oplades eksempelvis via et USB-C kabel. Kablet er meget kraftfuldt, og sikrer derfor altid fx en hurtig opladning eller dataoverførsel. Derudover er dette kabel særligt holdbart, så du skal ikke bekymre dig om, at det går i stykker lige med det samme. En helt anden fordel ved et USB-C kabel er, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvilken vej du vender det. Selve stikket er nemlig helt symmetrisk, så du slipper for at tænke over, om det nu vender den rigtige vej.

HDMI

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og bruges som regel til at dele lyd eller billede mellem to skærme eller apparater. Hvis du eksempelvis vil dele din skærm fra din computer til dit TV, er det et HDMI kabel, du skal have fingrene i. Der er kommet mange andre smarte muligheder, men det er alligevel meget godt at have.

Adapter

Der findes et væld af forskellige kabler, og det kan være svært at finde rundt i, hvad der egentlig passer til hvad, samt hvad et specifikt kabel kan frem for andre kabler. Et USB-C eller HDMI kabel kan jo ikke bruges til alt, men til gengæld kan du altid skaffe dig en form for adapter. På den måde kan du sætte dit kabel til adapteren, som har et andet stik, der passer til det, som det skal sættes i.

LEAVE A REPLY