Gode råd til vinter storbyferie

0
1641

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal på vinterferie til en storby i den kommende tid, er der en god sandsynlighed for at du skal til et sted, hvor der er koldt, i hvert fald hvis det er en storby i Europa. Der er ikke meget der er mere hyggeligt, end at besøge en storby der er beklædt med sne, da det skaber en anden stemning med masser af hygge. Det betyder dog i sagens natur også, at det er koldt og at man derfor skal tænke sig lidt om. 

I denne artikel finder du nogle gode råd til at få det bedste ud af din storbyferie i kulden, så du slipper for at få forfrosne fødder og komme hjem med en omgang snue udover en masse gode oplevelser.

Besøg museer og shop rigeligt

Når man er på storbyferie er der en masse indtryk, og man kommer let til at gå rundt uden for hele dagen, og selvom det naturligvis er sundt, så er det en rigtig god ide, at sørge for at få varmen i løbet af dagen, så man ikke går og er kølet ned konstant.

At gå på museer, caféer og butikker er ikke blot hyggeligt, det er også sundt, da det giver kroppen mulighed for at blive varmet igennem, så den ikke er kold hele tiden.

Hyg på hotellet om aftenen

Når du kommer tilbage på hotellet efter en god lang dag med en masse kilometre i benene, så smid de ømme skanker på, tag en varmepude under dynen (de fås i rejsevenlige udgaver som denne). I stedet for at gå ud hver aften, så tag en aften på hotellet, hvor i bare får roomservice, og nyder hinandens selskab, og ikke har travlt med at komme ud.

Praktisk påklædning

Mange sætter pris på at være klædt pænt på, når man er udenlands, hvor man gerne vil være med på moden, men en gang imellem, må man gå lidt på kompromis med skønheden i praktikkens tegn. Gode varme støvler er bare bedre end sneakers, når det er koldt, og selvom en hue ødelægger frisøren, er den besværet værd.

 

LEAVE A REPLY