Weekendophold i Europa: Hvor skal jeg rejse hen?

0
6279

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er ikke mange andre folkefærd i verden, der elsker at rejse så meget som danskerne. I hvert fald ikke der rent faktisk praktiserer det. Især de impulsive storbyferie er blevet populære, hvor det ofte er Europas storbyer, der står for mål. Se her, hvor du skal tage hen, hvis du vil på romantisk weekendophold i Europa.

5 rejsemål, der egner sig til kæresteparret

Hvis du gerne vil overraske din kæreste med en forlænget weekend til en storby, skal du beslutte dig for, om du vil træffe en sikker beslutning, eller om du vil gamble og tage til et mere utraditionelt rejsemål, hvor du ikke er sikker på, om du bliver skuffet.

#1: Paris: Den klassiske kærlighedsferie

Hvert år er der flere tusinde personer, der rejser fra ind- og udland til Paris. Her er du altid sikker på en succes, for byen har med sine små caféer, fantastiske restauranter og skønne muséer altid den perfekte ramme om en ferie i kærlighedens tegn.

#2: Venedig: Kærlighed til søs

De fleste af de omkring 12 millioner turister, der hvert år kommer til Venedig, besøger udelukkende byen i én dag. Det er synd, for byen har så meget at byde på, at det vil være en skam ikke at være der i længere tid. Tag en tur på én af de mange gondoler, hvor du har mulighed for at sejle igennem byen.

#3: Berlin: Sæt gnister til den unge kærlighed

Du forbinder garanteret Berlin med en ung og hip stemning — og altså ikke på samme måde som Venedig eller Paris. Berlin kan dog mere end at være et samlingspunkt for hipsterne. Kan du eksempelvis lide badesøer og smuk natur, er Krumme Lanke altid værd at besøge.

#4: London: Romantik for de kræsne

London er en fantastisk by. Dog er det ikke en billig én af slagsen. Der er dog utallige muligheder for at opleve en fantastisk kultur, tage på shopping eller mærke det pulserende byliv. Det gode er, at byen ikke ligger langt væk — til gengæld skal I huske pengepungen. Her er ikke tale om nogen discount-rejse.

#5: Hvorfor tage til udlandet?

Der er dog ingen grund til bare at forhaste sig afsted med nærmeste fly. Der er nemlig også gode muligheder for en romantisk weekendophold i Danmark. I København, Aarhus eller Odense eksempelvis.

LEAVE A REPLY